Både af træ 85mm 100stk/pak

  • Størrelse: 85mm
  • Certificering: FDA, ISO og FSC

 

Woodgoods serveringsbåde af træ er fremstillet 100 % af naturmaterialer. Hele vores serie er designet som et lækkert alternativ til plast og engangsservice.

54,00 DKK

99 på lager

Er du interesseret i en B2B-løsning? Klik her

Vores træbåde på 8,5 cm er vores mindste serveringsbåd. Den har et utal af anvendelsesmuligheder lige fra dessertskål til is anretningen, til snackskål til nødder og slik og som serveringsskål til en buffet eller take away. Woodgoods serveringsbåde fås i flere forskellige størrelser og mange af vores kunder vælger at købe flere størrelser hver gang de laver en ordre. Mad tager sig nemlig bedst ud, når det smukt arrangeret på tallerkenen eller i serveringsbåden. Og med de mange forskellige størrelser vi har, så vil du altid kunne finde en træ båd, der passer til den ret, du står med.

 

Serveringstræbådene indeholder ingen kemikalier, ingen miljøbelastende og sundhedsskadelige stoffer og de er ikke behandlet med olie. Træsorten der bliver anvendt til vores både af træ er birketræ. Birketræ er en smuk lys træsort, der passer perfekt ind i tidens trend og ind i den skandinaviske indretningsstil. Birketræet bliver formpresset til sin endelige form. Det kan lade sig gøre, når man skærer birketræet ud i helt tynde skiver, som man derefter blødgør med vanddamp. Når træet er blevet blødgjort af vanddampen så udstanses det i en maskine til serveringstræbåde.

 

Perfekt alternativ til plastik

Når vi går ind i 2021 så træder EU´s lov i kraft og det bliver forbudt at sælge engangs plastik service og bestik. Det er et lovkrav som vi hilser velkomment og som vi synes viser gode takter for fremtiden.