Shop

Service der gør indtryk

Woodgoods træ tallerkener og serveringsbåde er skabt i et levende materiale, nemlig birketræ. Det gør, at ikke to dele er helt ens. Ved første øjekast ser de ens ud og det er de også i størrelse, men eftersom de er lavet af træ, så har hver tallerken eller serveringsbåd sit helt eget mønster af åre i træet. Netop åretegningerne i træet er en af grundene til, at vi elsker at indrette os med dette materiale.

Vi har valgt at skabe en serie af service og bestik som et bæredygtigt alternativ til plast servicen. Et alternativ som samtidig har et smukt design, som vil pryde ethvert bord.

100 % naturmateriale

Vores bæredygtige træ tallerkener og serveringsbåde er lavet i 100 % naturmateriale. For os var det altafgørende at finde en produktionsform, der helt kunne udelukke brug af skadelige kemikalier. Løsningen blev formpresset træ. Vores serie af service og bestik består udelukkende af tynde skiver af birketræ, der bliver formpresset til sin endelige form. Måden de tynde birkeplader bliver til tallerkener eller små træbåde til anretning er ved hjælp af damp. Når træet varmes op med vanddamp, så bliver det blødt og smidigt. Når træet har den rette konsistens, så presset det i sin endelig form. Det afkølede træ vil herefter holde sin form.

Mange anvendelsesmuligheder

Vi har valgt at føre vores tallerkener og serveringsbåde i forskellige størrelser. Det giver dig mulighed for at vælge de modeller, der passer til dit behov. Vores bæredygtige træ tallerkener er firkantede. Det har vi valgt, da vi synes, det er en smuk form, hvor alt mad præsenteres godt.

Vores træ tallerkener kan både bruges til mindre anretninger og til hovedmåltider. De er også smukke som undertallerken med en rund porcelæns tallerken ovenpå.
Vores serverings træbåde er et af vores mest populære produkter. De smukke træbåde i super tyndt birketræsfiner tager sig godt ud på ethvert bord. Træbådene findes i forskellige størrelser. Det gør dem anvendelige som spiseskål, men også til servering. Der kan dækkes et virkelig smukt bord med et hav af træbåde der “flyder” hen af bordet.
Træbådene har også en udformning der gør, at de ligger godt i hånden, hvis der er tale om en stående buffet eller for eksempel festivalmad. Det er kun fantasien, der sætter grænser.