Både af træ 140mm 100stk/pak

  • Størrelse: 140mm
  • Certificering: FDA, ISO og FSC

 

73,00 DKK

99 på lager

Er du interesseret i en B2B-løsning? Klik her

Leder du efter en bæredygtig og samtidig elegant serveringsskål, så bør du kigge nærmere på vores udvalg af både lavet af tynd birkefiner, som findes i flere størrelser. Woodgoods serveringsbåde af træ udmærker sig ved at være et bæredygtigt produkt med mange anvendelsesmuligheder.

 

Vores serverings både er alle fremstillet 100 % af naturmaterialer. Der er ikke brugt lim, lak eller anden farlig kemi. Vores både består udelukkende af tynde plader af birketræ, der bliver formstøbt ved hjælp af vanddamp. Derfor er vores serveringsskåle også perfekte til fødevarer. Også til små børn som elsker at putte alt i munden.

 

Vi ser vores serveringsskåle brugt til lækre salater i take away restauranterne og vi ser dem brugt som en del af en smuk borddækning med dug og nypolerede glas. Disse både af træ er så elegante i deres udtryk, at de kan det hele. Faktisk gør de sig så godt, at du sagtens kan have dem stående til pynt på bordet eller i entreen til nøgler eller lignende.

 

Vores produkter finder deres form ved hjælp af damp

Det kan være svært at forestille sig hvordan vores service og bestik kan være så elegant, når det nu er lavet af så hårdfør et materiale som træ. Hemmeligheden er, at træet bliver skåret ud i ultratynde skiver. Disse skiver af træ bliver udsat for vanddamp, der blødgør træet og gør det muligt at arbejde med det. Når træet har den rette konsistens, så bliver de tynde plader udstandset i den korrekte form og så snart træet er kølet af, så holder det sin nye form.