Både af træ 220mm 100stk/pak

  • Størrelse: 220mm
  • Certificering: FDA, ISO og FSC

Woodgoods træbåde er fremstillet 100% ud af naturmaterialer, sagt på en anden måde udelukkende af rent træ. Disse træbåde er perfekte til let mad som salater, snacks og desserter mv.

Vores træbåde indeholder ingen kemikalier, ingen miljøbelastende og sundhedsskadelige stoffer samt intet olie. Træet bliver udskåret i fine tynde plader der derefter udstanses i korrekt form. Alle vores træbåde bliver presset med vanddamp for at forme den endelige form der gør din spiseoplevelse så behagelig og almindelig at spise af som muligt.

169,99 DKK

Er du interesseret i en B2B-løsning? Klik her

Serveringsbåden af træ på 22 cm er den største af vores bæredygtige serveringsbåde. Den er perfekt til at servere portionsanretninger eller som snack skål.

 

Med et voksende fokus på bæredygtighed, så er vores prisvenlige serverings både af træ en rigtig god løsning, hvad enten du er en virksomhed eller privatperson. Driver du en cafe eller restaurant eller måske en food truck, så er vores bæredygtige serveringsbåde en både trendy og bæredygtig løsning. Vores sortiment af service og bestik er alt sammen lavet uden plastik og er 100 % nedbrydeligt. Når du er færdig med at bruge vores produkter, så efterlader de ikke et fingeraftryk miljømæssigt. De er nemlig fuldstændig nedbrydelige og kan modsat plastprodukter  ikke findes i naturen eller havene 100 år efter de blev produceret.

 

Heldigvis er EU også opmærksom på problematikken, hvorfor plastik bestik og service fra 2021 bliver forbudt at sælge. Derfor er det også på høje tid at tænke over alternativer – og alternativet bliver ikke bedre end vores bæredygtige serie.

 

Vores produkter kan du bruge med god samvittighed. Hele vores serie er lavet af birketræ som er FSC certificeret. Det betyder for dig som forbruger, at du kan være sikker på, at det træ der er benyttet i vores produktion ikke medvirker til skovsvind. For hvert træ der bliver fældet forpligter vi os til at plante nyt og det er sådan det skal være. Vores produkter kan genanvendes, de er nedbrydelige og langtidsholdbare.

 

Perfekte til store festdage

Er du privatperson og skal du holde en større fest som for eksempel studentergilde, bryllup eller konfirmation, så er vores sortiment af træ service og bestik et rigtig godt alternativ til leje af dyrt porcelæn. Du vil kunne dække et smukt bord med vores kvadratiske tallerkener og vores smukke bestik. Laver du buffet, så er de forskellige størrelse serveringsbåde perfekte til store og små retter. Vil du lave isbar, så har vi også isskeer og rørepinden til kaffen har vi også. Plastsugerør er no go og derfor tilbyder vi selvfølgelig også sugerør lavet af papir.