Tilbud

GRILL MIX!

Den perfekte pakkeløsning til dig der elsker en grill dag!

Her får du alt hvad du skal bruge for at nyde mad og drikke til din bæredygtige grill dag!

Pakken indeholder følgende ting:

Papir sugerør 197×6 / 200stk
Træ tallerkener / 100stk
Spiseknive af træ / 100stk
Spisegaffler af træ / 100 stk

450,00 DKK

Er du interesseret i en B2B-løsning? Klik her

Står der mad fra grillen på menuen så ofte som muligt i din familie, så er denne bæredygtige pakkeløsning som skræddersyet til dig. Her har får du en løsning, der rækker til mange grillaftener med familie og venner. Ingen opvask, ingen trælse plasttallerkener, der belaster miljøet. Det er en super god løsning, når du både ønsker det let og samtidig miljøvenligt.

GRILL MIX pakken er perfekt til alt, der kan tilberedes på din grill. Det kraftige træbestik klarer fint en mør bøf eller et lækkert kyllingebryst. Så du behøver ikke bekymre dig, om det nu også kan holde, for det kan det. Det eneste du skal gøre, er at iføre dig grillforklædet og sørge for dine gæster. Bordet ser lækkert og indbydende ud, med de store flotte og robuste tallerkner i træ, som kan rumme både de store bøffer og en bagt kartoffel eller majskolbe.

Der er dømt hygge i haven med den skønne duft fra den sydende gríll, måske en kølig drink med de flotte, bæredygtige sugerør til velkomst. Så er scenen sat for en lang og hyggelig aften i den lyse sommeraften. Om det er familie, venner eller naboer du inviterer på grillmad er helt underordnet. Pakken her giver dig kvalitetsprodukter, som alle vil synes om og sandsynligvis anvende til deres egne sammenkomster.

Når aftenen er omme, kan du med god samvittighed smide det brugte service direkte i skraldespanden, da det er fuldstændigt nedbrydeligt, ja det kan sågar komposteres. Det betyder at du kan nyde hele aftenen i gode venners lag, uden at skulle afbryde for at vaske op eller sætte i opvaskemaskinen. Lettere bliver det simpelthen ikke at indbyde til grillaften.

Du kan sagtens anvende GRILL MIX pakken til andet end grillmad. De store tallerkner i træ og det kraftige træbestik er brugbart til stort set alle former for mad. Det er også perfekt til for eksempel skovturene eller udflugter med medbragt mad. Tallerknerne kan også anvendes som flotte serveringsfade til petit fours eller små pindemadder.