Tilbud

DRINK NIGHT!

Den perfekte pakkeløsning til dig der elsker en fest!

Her får du alt hvad du skal bruge for at nyde drinks, snacks, desserter og let mad til din bæredygtige fest!

Pakken indeholder følgende ting:

Papir sugerør 197×6 / 200stk
Papir sugerør 150×7 / 200stk
Papir sugerør 250×8 / 200stk
Træbåde 85mm perfekt til dip og snacks / 100stk
Kvadrat tallerkener 115mm til let mad og dessert / 100stk
Spisegaffel af træ / 100 stk
Is ske (sharp) til desserten / 100stk

440,00 DKK

Er du interesseret i en B2B-løsning? Klik her

Er du vild med fest og farver og er der ofte sammenkomster i dit hjem, er denne pakkeløsning lige noget for dig. Her får du alt hvad hjertet begærer til en festlig aften, med masser af drinks og lidt godt til ganen. Alt sammen i bæredygtige materialer, så du med god samvittighed kan smide det brugte service ud med dit almindelige affald. De sorte papir sugerør og servicet i træ ser flot og eksklusivt ud.

DRINK NIGHT pakken gør både en festlig aften og dagen derpå meget skønnere. Det betyder at du kan nøjes med at koncentrere dig om hvad der skal serveres af både mad og drikkevarer, vel vidende at dit bæredygtige og robuste service ser betydeligt mere lækkert og indbydende ud, end de hvide og tynde plastiktallerkener. Du scorer helt sikkert gode point for dit valg fra alle dine gæster. Mange af dem vil helt sikkert tænke i samme baner som dig, når de fremover inviterer til fest.

Denne pakkeløsning giver dig sugerør i massevis og i tre forskellige tykkelser, så de passer til enhver drink. Desuden får du fine små serverings træbåde, som du kan bruge til chips og dip, oliven eller små tapas anretninger. Kvadratiske tallerkner i træ, der er lette at håndtere og kan anvendes til lige hvad du ønsker at servere. En lækker salat med godt brød til, hjemmelavet pizza eller en skøn, lille dessert. Du får også gafler og is skeer med, så der er bestik til lidt af hvert. Mulighederne er mange, så du skal bare vælge det, der passer bedst til festen og dine gæster.

DRINK NIGHT pakken kan sagtens anvendes til andre lejligheder. Skal du for eksempel holde klassefest for dine børn med slush ice og milkshakes, er denne pakke helt genial. Ungerne vil elske at få serveret chips eller peanuts i de små, fine serverings træbåde og et et par pizzasnegle på tallerknerne. Bestil denne pakke, hvis du har brug for masser af bæredygtige sugerør og service til de lettere anretninger.