Både af træ 170mm 100stk/pak

    • Størrelse: 170mm
    • Certificering: FDA, ISO og FSC

Woodgoods serveringsbåde af træ er perfekte til let mad som salater, snacks og desserter. De er lette at sætte sammen med det øvrige porcelæn, da det lyse birketræ passer til alt. Faktisk er det rigtig frækt at sætte et naturmateriale som træ sammen med de fine krystalglas og sølvbestikket. Det giver et moderne og råt udtryk, som man ser på mange af de trendy cafeer og restauranter og på Instagram.

90,00 DKK

98 på lager

Er du interesseret i en B2B-løsning? Klik her

Vi bliver heldigvis mere og mere opmærksomme på vigtigheden af bæredygtighed og for mange restauranter og cafeer er det en del af deres varemærke. Er du en af dem eller vil du gerne bevæge dig den vej, så vil du elske vores sortiment af bæredygtigt service og bestik.

Vores serveringsbåde er ligesom resten af vores serie lavet af formpresset birketræ. Birketræet er blevet skåret ud i helt tynde skiver som herefter udstandses i rette form ved hjælp af vanddamp. Serveringsbådene er helt sikre at bruge til fødevarer. Der er ikke brugt nogen form for kemikalier i forarbejdningen og heller ikke andre sundhedsskadelige eller miljøbelastende stoffer. Det du ser er det du får – 100 % birketræ og intet andet.

Disse tynde og elegante er en perfekt erstatning til meget af den plast, vi hidtil har benyttet os af. Vores bæredygtige serveringsbåde kan nøjagtig det samme som en plastskål – og så er den så meget mere lækker at se på og røre ved.

Produceret under ordentlige forhold

For os har det været vigtigt at lave et produkt, der ikke kun er fornuftigt i forhold til, at det kan erstatte engangs plast service – vi har ønsket gennemsigtighed og bæredygtighed hele vejen gennem vores produktion. Derfor har vi også flere certifikater, som blandt andet sikre at de arbejdere, der har været en del af processen helt fra skovarbejdet til presningen af de tynde birketræs plader, arbejder under nogle ordentlige vilkår. Og til en ordentlig løn.