Tilbud

B-DAY!

Den perfekte pakkeløsning til den heldige fødselar! (Pssst.. Tillykke!)

En samlet pakke til den hyggelige og bæredygtige fødselsdag! Forkæl dine gæster med kvalitets service af miljøvenligt træ, og glem alt om opvasken efterfølgende!

Pakken indeholder følgende ting:

Papir sugerør / 197×8 / 200stk
Kvadrat tallerkener / 140mm /100stk
Bestiksæt med serviet / 100stk
Dessertske af træ / 100 stk
Træbåde 140mm / 100stk

715,00 DKK

Er du interesseret i en B2B-løsning? Klik her

Den ultimative pakke til bæredygtige fødselsdage i familien. Alt efter hvor mange gæster du inviterer, er der måske indhold nok til flere hyggelige fødselsdage i denne pakkeløsning. Alle produkter er langtidsholdbare, så du kan sagtens gemme det overskydende service til næste anledning.

B-DAY pakken gør det nemt for dig at være vært ved både store og små fødselsdage. Du kan dække det flotteste fødselsdagsbord med vores service, der er både er robust og flot at se på. Enhver gæst vil nikke anerkendende til dit valg, og vælger du at skippe opvasken og smide dit brugte service i affaldskurven, skal du vide at du på ingen måde belaster miljøet eller opfører dig uansvarligt. Servicet kan genbruges, men det er ikke et krav at du gør det. Til en festlig anledning hvor der skal hygges og kræses om fødselaren, er opvask ikke en del af agendaen.

Med denne pakkeløsning får du service til alt du kunne tænkes at servere for dine gæster. Tallerkner i træ til boller og kage eller til tærte og salat. Fine træbåde til lækre tapas eller en individuel anrettet dessert. Papirsugerør til saft, sodavand eller drinks får du masser af, så ingen skal sidde og tørste. Der medfølger også både bestiksæt med tilhørende bæeredygtig serviet og dessertskeer.

Som du ser, kan du med B-DAY pakken nøjes med at dække bordet og sørge for lidt lækkert til ganen til både gæster og fødselar. Du kan eventuelt fortsætte de bæredygtige tema i både borddækning, madlavning og gaven til fødselsdagsbarnet. Så er ringen sluttet og forhåbentlig gentager succesen sig ved fremtidige fødselsdage i familien. Vi tror på, at mange af dine gæster vil tage konceptet til sig og fremover anvende det til deres festlige lejligheder.

B-DAY pakken kan naturligvis også bruges til andre anledninger end en fødselsdag. Tjek indhold og størrelser nedenfor, passer det godt til din anledning, er det bare med at putte pakken i indkøbskurven, så har du med en ganske kort indsats, klaret en stor del af forberedelserne til dit kommende arrangement.