Shop

Træbestik til enhver lejlighed

Vores bæredygtige serie af træbestik er både æstetisk og funktionelt. Samtidig er det komposterbart, genanvendeligt og langtidsholdbart. Woodgoods er dit plastfri alternativ. Det henvender sig til dig, der gerne vil leve mere bæredygtigt og til dig, der bare synes, at det er et smukt design og et lækkert materiale.

Er du virksomhedsejer eller står du for et andet stort projekt som konferencer eller festival, så er vores serie af bæredygtigt bestik og service en oplagt mulighed for at tage et standpunkt og sende et vigtigt signal til jeres ansatte og jeres kunder. I en verden hvor havene fyldes af plastik er Woodgoods serien er godt alternativ til plast og samtidig er designet så lækkert at det er en opgradering fra et hvilket som helst andet bestiksæt.

Skal du dække op til en lækker middag for venner og familie, så er vores træbestik både en bæredygtig løsning, men den passer også perfekt ind i den nordiske boligstil.

Bæredygtigt bestik i træ

Vores bæredygtige træbestik er lavet af formpresset birketræ. Birketræets lyse farve passer perfekt ind i den skandinaviske boligstil og er en lækker kontrast til et porcelæns- eller keramikstel, hvis du ikke vælger at anvende det sammen med vores bæredygtige trætallerkener.

Vi har lagt stor vægt på, at vores træbestik ikke kun har skulle være bæredygtigt i form af at være en smuk designet konkurrent til plast bestikket. Vi har ønsket at føre bæredygtigheden videre end det. Derfor er det birketræ, som vi bruger til vores bestik og service også FSC certificeret. Når et produkt er FSC certificeret, så betyder det, at der er taget forbehold for, at skoven ikke bliver overfældet. Det vil sige, at der ikke bliver fældet mere, end der bliver plantet. Endvidere sikre det også, at de arbejdere, der er en del af forarbejdningsprocessen, får ordentlige arbejdsforhold og en ordentlig løn.

Formpresset birketræ

Alle vores produkter er lavet af formpresset birketræ. Der er ikke tale om trægranulat, der er samlet med lim, men hele stykker træ. De hele træstykker skæres i helt tynde skiver, som derefter bliver udsat for vanddamp. Dampen blødgør træet, som herefter udstanses i den ønskede form – i dette tilfælde bestik. At bestikket er lavet af hele stykker træ giver det en styrke, så det føles sikkert og behageligt at spise med, selvom det ikke vejer noget i hånden.