Shop

Naturen siger tak!

Eu´s nye plastdirektiv forbyder fra 2021 engangsplast og dermed også plastsugerør. Det sætter dyreliv i både verdenshavene og i den øvrige natur pris på. For det er nemlig desværre her at mange af plast sugerørene ender, når vi er færdige med at drikke vores forfriskning. Faktisk viser undersøgelser, at over 60 % af det affald vi kan finde på strandene rundt omkring i Europa er plastik. Det er skræmmende virkelighed, som heldigvis er begyndt at blive taget alvorligt.

At plast sugerørene nu forbydes betyder ikke, at vi er færdige med at nyde vores favorit drik med et sugerør. Der findes heldigvis andre alternativer som vores bæredygtige papirsugerør. Woodgoods papir sugerør findes i mange forskellige størrelser, så der er et, der passer til enhver drik. Der skal nemlig et noget større sugerør til en milkshake, end det er nødvendigt hvis du drikker juice eller sodavand.

Papirsugerørets mange fordele

Der er mange fordele ved papirsugerøret. Både i forhold til det nu snart forbudte plastik sugerør, men også til nogle af de lovlige alternativer som sugerør i glas eller metal. Woodgoods papirsugerør er et bæredygtigt sugerør, som du kan bruge med god samvittighed. Sugerøret er lavet af papir, som er let nedbrydeligt. Det kan sågar komposteres, hvis du ønsker dette. Det udgør dermed ikke en miljøbelastning, som vores efterkommere skal kæmpe med. Papirsugerøret er også behageligt at drikke af, fordi det ikke bliver ubehagelig koldt, som det er tilfældet med sugerør lavet af glas eller metal. Endelig er papirsugerøret også det mest sikre sugerør, specielt for børn. Papirsugerøret er nemlig robust, men giver alligevel efter ved stort tryk. Som hvis barnet falder. Det samme kan ikke siges for sugerør lavet af glas og metal. Og der har desværre været flere skrækhistorie om faldulykker, hvor et metal eller glas sugerør har forvoldt store skader.

Dine valg betyder noget.

Jo mere du tænker i bæredygtighed, i de valg du træffer hver dag. Jo mindre et aftryk efterlader du dig. Vi ønsker forhåbentlig alle, at blive husket for hvem vi er og ikke for den skade, vi har forvoldt mod miljøet. Heldigvis behøver det ikke at kræve ofre at tænke bæredygtigt i dine valg. Med vores lækre serie af bæredygtige produkter lavet af træ, får du lækkert design kombineret med god kvalitet til en favorabel pris.